VARMEMESTER

Ny åbningstider hos varmemesteren. Der er nu åbent fra 1700-1800 den første tirsdag i måneden i stedet for torsdag.

HALLOWEEN

Der kan hentes græskar hos varmemesteren fra mandag den 16. oktober, hvis man har lyst til at udskære uhyggelige græskarhoveder.

BIO AFFALD

Der er opsat containere til bio-affald, så vi nu er klar til at modtage bio affald. Hvis det skal give mening, så læs vejledningen fra Københavns Kommune, så affaldet ikke blandes med andet.

PARKERING

Der henstilles til at parkeringstilladelser til parkering uden for parkeringspladserne KUN er til undtagelsesvis parkering i.f.m. flytning, håndværkerbesøg e.lign. og IKKE familiebesøg eller fordi der er langt til parkeringspladser på Valbygårdsvej!!!

OMLÆGNING AF LÅN

Bestyrelsen har omlagt foreningens BRF lån

Vi har brugt kr. 1.655.482,21, da vi har likviditetsoverskud og dette virkede som en god mulighed for at afvikle lidt ekstra på vores lån.

Ydelsen på det nye lån er cirka 90.000 kr. mindre pr. år til trods for, at vi afvikler en smule hurtigere på gælden. Derudover slipper vi også for negativ rente af vores indlån, som ville have været -0,65 %, som Danske Bank ville have indført pr. 1/9 hvis foreningen ikke havde andre forretninger med banken.

Detaljerne vil blive lagt på hjemmesiden snarest.