Lejlighed til salg

Lejligheden er på 81 kvadratmeter og har en entré, 3 værelser, køkken og badeværelse med bad og toilet. Der er masser af vinduer, som sikre en masse lys i lejligheden. Opgangen er afllåst, og kan åbnes via dørtelefon.

BOLIGAFGIFT: (kun) kr. 2.801,18

A CONTO VARME: ca. kr. 600,- (centralvarme).

EL: Der er stor forskel på hvor meget strøm man bruger, og kan derfor ikke angives.

Andelsværdi pr. kvadratmeter pr. 31. december 2009 kr. 12.000,00, så lejligheden koster derfor som udgangspunkt kr. 972.000,-.

Herudover kommer altan, som enten kan købes kontant for ca. kr. 90.000,- eller fordelt via huslejen på ca. 636,-. Da ikke alle lejligheder kunne få altan var det nødvendig, at finansiere altanerne særskilt.

Lejligheden er tidligere udlejningslejlighed, og prisen er ikke endelig da markedsprisen p.t. ligger lavere. Det er vores erfaring, at de fleste nye andelshavere ombygger lejlighederne straks ved overtagelse, og foreningen vil hellere give nedslag i prisen, så den nye andelshaver kan få gavn af renoveringspengene, end vi i foreningen skal bruge tid og penge på renovering, som så straks laves om ved overtagelse.

Vi har internetforbindelse via Dansk Bredbånd med mulighed for IP-telefoni og 50/50 Mbit forbindelse.

Herudover er tagene og faldstammer udskiftet/renoveret inden for de sidste år, og vi har skiftet kold og varmtvandsrørene i alle lejligheder 2010.

Vi har eget vaskeri i kælderen, som netop har fået gennem renoveret lokaler og opsat nye vaskemaskiner.

Der er mulighed for at søge om egen parkeringsplads eller garage, som udlejes særdeles billigt. Vi har herudover selvfølgelig cykelkælder og barnevognsrum, som er aflåst.

Vi har 3 legepladser og en del grønne områder på vores ejendom, som benyttes flittigt. Hvis det ikke er nok, kan man på ca. 15 min. gå til  Søndermarken eller Frederiksberg Have ved Zoo og lande midt i storbyens oase. Der er således fremragende mulighed for f.eks. at planlægge grønne løbe- og spadsereture.

For enden af Valbygårdsvej er der mulighed for at tage bussen til København centrum. Ellers tager det ca. 10 min. at gå til Valby Station eller Sjælør Station.

Der er masser af muligheder for at købe dagligvarer ind i gå afstand fra Valbygårdsvej.

Hvis du/i skulle få lyst til helt uforpligtende at se nærmere på lejligheden, og vores faciliteter – eller hvis der er spørgsmål så skriv til:

Husk at skrive hvordan du helst vil kontaktes (ex. telefon, email) evt. tidsrum. Vi vender herefter tilbage hurtigst muligt.

Foreningen drives på frivillig basis, og vi har derfor ikke faste telefontider i dagtimerne, hvor vi kan træffes.

Vi ser frem til at høre fra dig/jer!